About

Oppholder meg for tiden i USA som utvekslingsstudent, og blir her ut skoleåret. Jeg går på Blanchard High School, og har rundt 400 flotte medelever. Blanchard er og byen jeg bor i, og ligger i Oklahoma. Om du ikke eier geografisk viten og derfor ikke vet hvor Oklahoma er, så er det altså en stat ganske nøyaktig midt i USA.

Via denne ekstremt kule bloggen har jeg et håp om å kunne holde familie, venner og andre interesserte oppdatert om hverdangen min her borte. Som om den er så fascinerende.

Hvis du vil ha mer lesestoff om relevant informasjon du mest sannsynlig ikke kommer til å ha noen som helst form for nytte av, kan du fortsette å lese;
– Jeg reiser med Explorius
– Underorganisasjonen min er ICES
– Vertsfamilien min består av mor, far, fem barn(5, 8, 15, 15 og 18) samt litt hunder og katter.
– Er Junior
– Blanchard har digert areal men kun 8-9000 innbyggere (mer enn nok)
– Blanchard ligger knappe kvarteret utenfor Norman (huge city) og kun 40-50 min fra Oklahoma City (Oklahomas hovedstat)
– Oklahoma City er USAs 29. største by
– Oklahoma er «indian territory»

Vel, videre har jeg ikke noe å fortelle, men gjerne still spørsmål gjennom kommentarfeltet eller send mail til ebba_eiring@hotmail.com om det er noe du lurer på! Du kan også følge meg på twitter og/eller legge meg til på skype, du finner meg som eeiring begge steder.

Reklamer

14 svar til About

 1. Lisa sier:

  Hei! 🙂
  Jeg ble litt forvitrret da jeg tittet innom bloggen din, fordi her (på About) står det at du skal til Blanchard mens i et tidligere innlegg da du presanterte vertsfamilien sa du at du skulle til Dibble. Hvor skal du?

  • ebsusa sier:

   Jeg kan forstå at du ble forvirret! Men nevnte faktisk ikke bynavnet i innlegget om vertsfamilien, kun navnet på skolen jeg (trodde) jeg skulle gå på. Jeg skal bo i Blanchard, men da jeg fikk familie stod det at jeg skulle gå på skole i nabobyen (det er småbyer, og ikke alle har egen high school) – Nemlig Dibble High School! Det har forsåvidt vist seg at jeg har fått skoleplass på Blanchard High School nå som jeg har fått kontakt med familien, så jeg skal gå inn å endre på det nå:)

   • Lisa sier:

    Så spennende at du har fått kontakt med familien din! Jeg har nettopp fått vertsfamilie i Oklahoma jeg også 🙂 Gleder meg masse, men synes det er litt skummelt at jeg kom til en by med MYE kriminalitet. På en skala fra 1 til 10 ligger kriminalnivået i på 9 og 7 😐 … Blanchard ligger på 1 og 3, og U.S. Average er 4.
    Min by ligger forresten bare en og en halv time unna Blanchard! 🙂

   • ebsusa sier:

    Ja, er jo en god stund siden jeg ble plassert, så har hatt god tid til å maile fram og tilbake! Ååå, gratulerer så mye:D hadde du statsvalg eller?
    Haha, Blanchard har like under 3000 innbyggere, så det overasket meg ikke akkurat, i tillegg bor jeg i et innsperret område(gated community) – som vil si at når det kommer til kriminalitet har jeg absolutt ingenting å bekymre meg for. Hvilken by har du kommet til? 9 og 7 var ganske mye ;s Og hvor langt unna Oklahoma city er byen? Vi kan kjøre dit på et kvarter, noe jeg synes var kjempebra! Og hvilket byrå reiser du med?:)

 2. Lisa sier:

  Hadde ikke statsvalg nei, mer spennende uten 🙂 Men kunne ikke hatt det uansett da, fordi jeg var godtatt med forbehold grunnet allergi (kjipt).
  Jeg skal til Ardmore, ca. 25 000 innbyggere tror jeg (noen sier 60. 000, men de fleste 25 000). Jeg vet, 7 og 9 er utrolig mye!! Du er utrolig heldig som har kommet til en trygg by, vedder på at jeg ikke kan gå ute alene så mye… Jeg ble litt sjokkert når jeg fant ut at det var så mye kriminalitet, og ble veldig skremt også. Har funnet ut at det er masse drug dealing og gjenger der…
  Byen er, i følge google maps, ca. 2 timer fra Oklahoma City, og 2 timer fra Dallas, så ligger midt i mellom to storbyer (en av hovedgrunnene til drug-dealingen). Heldige du som bor ett kvarter fra Oklahoma City!
  Reiser med Speak 🙂

  • ebsusa sier:

   Oida! Mange kommer til store byer, men de fleste organisasjonene er veldig forsiktig med hvor de sender studenter, som vil si at de prøver å unngå de.. vel, skumle strøkene? Så det går sikkert fint. Og selv om det er mye kriminalitet og drugdealing der betyr det jo ikke at du vil bli påvirket av det på noen måte! Er vel bare å prøve å holde seg unna de litt shady folka på skolen, og ellers kjører amerikanere over alt (i følge alle som er der nå), så om du er i et litt rolig nabolag bør det forsåvidt gå bra. Hvis ikke kan du jo altids bytte familie! Hvordan er familien forresten? er du fornøyd? 🙂
   Åå, det er jo bra da! To timer er ikke mye, og du bor jo i en storby til og med (i forhold til blanchard) så det høres bra ut.

 3. Lisa sier:

  Jada det går nok fint ^^ Blir satt i et trygt område, de sender ikke utvekslingsstudenter til byer hvis det er fare for deres sikkerhet 🙂
  Vertsfamilien består bare av en dame faktisk. Det var en potensiell vertsfamilie, så hadde valget mellom å takke ja eller nei siden hun var enslig. Valgte å takke ja på grunn av flere ting; likte byen og staten, vertsmor har erfaring med utvekslingsstudenter og siden jeg var godtatt med forbehold så dette kunne vært mitt eneste tilbud! Er fornøyd da, ellers hadde jeg jo ikke sagt ja! 😀 Og er fornøyd med å bli plassert mellom to storbyer, håper å kunne ta en tur innom begge ^^
  Virker som du har en veldig bra familie (lest om den), du er vel fornøyd :D?

  • ebsusa sier:

   Det høres jo veldig bra ut! Det kommer nok til å gå kjempefint 😀 Litt artig at vi har kommet til så forskjellige hjem! Min familie består jo av hele syv stykker! De har til og med to stk. på utveksling der nå, så de er 9 personer i familien atm. Vertsbror flytter ut når jeg flytter inn da, så (etter det jeg vet) blir vi nok 7 med meg. Jeg er utrolig fornøyd med familien ja, mailer en del med host mom, og hun er ekstremt hyggelig. De har ikke alt for strenge regler, og hun sier at de er en «on the go familie» noe jeg liker velig godt. Gleder meg masse til å dra bortover, håper på at det blir et supert år!

 4. Lisa sier:

  Jeg fikk telefon fra Speak i sta om at vertsmoren min ikke kunne ta i mot meg allikavell (et familiemedlem var blitt syk så hun måtte flytte i nærmeste framtid). Så akkurat nå er jeg superskuffet! 😦 Nå er det ikke sikkert jeg får dratt i det hele tatt 😦
  Men Speak sa også at det var en annen familie som hadde visst interesse, så håper virkelig på det beste! Hadde vært SYKT kjipt om jeg ikke fikk dra grunnet allergien min.

  • ebsusa sier:

   Å herregud så trist! Håper det order seg til tross for allergien, si fra om du hører noe mer! Ei venninne av meg (http://hildegn.wordpress.com/) ble ikke godkjent av ISE, og må søke på nytt grunnet allergi. Er så trist når noen ikke får dra kun på grunn av det!:(

   • Lisa sier:

    Fikk familie i går! 😀 Samme by og skole som den forrige. Vertsfamilien består av mor, far og to små jenter på ett og fem. Har sendt mail til dem så håper på svar snart! 😀
    Eneste problemet er at de har katt… håper det går bra med tanke på allergien min! (har katt selv, så satser på det beste)

 5. Lisa sier:

  Fikk familie i går! 😀 Samme by og skole som den forrige. Familien består av mor, far og to små jenter på ett og fem. Vet ikke så mye om dem ennå, annet enn at aktivitetene deres er «Shopping, Cooking (bra det ikke går i fast food…) og Travelling». Sendte mail til dem, så håper på svar snart! 😀
  Eneste problemet er at de har katt, så håper det ikke blir problemer med allergien min… (har jo katt selv, så satser på det beste)

 6. Lisa sier:

  Haha, to forskjellige kommentarer! Sendte først den første (no shit), og så sto det at den ikke ble sendt. Da begynte jeg å skrive en ny, hahaha.

 7. ebsusa sier:

  Haha, går helt fint! Utrolig bra at det ordnet seg 😀 Er du fornøyd med at det ble i samme by? Ja min familie hadde og cooking på interesser så håper og på å slippe så mye fast food! Off, hvis de liker å reise kanskje du får sett litt mer av USA, heldig med den:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s